homealgemeenkinderdagverblijfbopvangpeuterspcontactinloggen

De Peuteropvang- groepen Bruintje Beer, PO MOntessorieschool en IJsbeertje bevinden zich in Rhenen aan de Acacialaan 11 en 11a.  Deze locatie biedt alles wat nodig is om vertrouwd en veilig te kunnen spelen.

Kinderen kunnen in de poppenhoek spelen, met blokken en duplo bouwen, boekjes bekijken, allerlei spelletjes doen of knutselen onder begeleiding van deskundige pedagogische medewerkers. Daarnaast worden er in de groepsruimte gezamenlijke (educatieve) activiteiten gedaan. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan samen luisteren naar een verhaal, uitvoeren van taalactiviteiten, klein motorisch spel en samen zingen.

Naast de groepsruimten hebben wij de beschikking over een speelhal waar de peuters naar hartenlust kunnen fietsen, klimmen of glijden.  Op de buitenspeelplaats kunnen kinderen spelen op het plein, glijden op de glijbaan of scheppen in de zandbak. Er is altijd iets te ontdekken bij ons. Achter het kinderdagverblijf zijn we bezig met het realiseren van een belevingstuin.

Kinderen op een gesubsidieerde plaats kunnen bij ons in de leeftijd van 2 - 4 jaar twee dagdelen per week, tijdens schoolweken, de Peuteropvang bezoeken.

Kinderen met een VVE-indicatie in de leeftijd van 2 - 4 jaar kunnen drie dagdelen per week, tijdens schoolweken,de Peuteropvang bezoeken.

De openingstijden van de locatie in Rhenen is 8.30 - 12.00 uur.

Ouders die beiden werken of studeren en in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag kunnen het aantal dagdelen Peuteropvang per week zelf bepalen, evenals de keuze voor 40 weken of 52 weken. 

Heeft u belangstelling voor Peuteropvang. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. In het hoofdstuk contact kunt u het telefoonnummer vinden van de administratie.