BSO Pikobello

BSO Pikobello zit in de ‘Acacialocatie’, aan de Acacialaan 11. De groepsruimtes zijn groot en ook de buitenruimte biedt veel ruimte voor spel en beweging. De locatie ligt mooi in het groen.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Maak afspraak

Openingstijden

BSO Pikobello is van maandag t/m vrijdag open, aansluitend aan de eindtijden van de verschillende basisscholen en tot 18.30 uur. Tijdens vakantieweken en studiedagen is Pikobello geopend van 07.30 – 18.30 uur. De BSO is het hele jaar geopend behalve op erkende feestdagen.

Voorschoolse opvang

Van maandag t/m vrijdag is er op BSO Pikobello voorschoolse opvang voor alle basisscholen in Rhenen vanaf 07.30 uur. De kinderen worden door een pedagogisch medewerker naar school gebracht.

Zo fijn dat ik hier ook met mijn vriendjes van de andere scholen kan spelen.

Inhalen van dagen/budget uren

Als je kind op een contract-dag afwezig is vanwege vakantie en/of een erkende feestdag, bouw je budget uren op die je op een ander moment mag inzetten. Daarvoor hoef je niet extra te betalen. We hebben wel een aantal spelregels hiervoor om alles zorgvuldig te laten verlopen. Het opbouwen en inzetten van budget uren is een gunfactor, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Studiedagen

Wanneer je een aanvraag indient voor opvang op een studiedag en deze gehonoreerd is, worden de uren eerst verrekend met de tegoeden. Mocht je niet voldoende tegoed (meer) hebben dan worden de (meer)kosten gefactureerd. De afspraken rondom aanvragen van studiedagen vind je terug in onze spelregels.

We bieden allerlei contractvormen aan, o.a. 52 weken, 40 weken, vakantieopvang, flexibele opvang.

Vervoer

Het vervoer van school naar een van onze BSO locaties verzorgen wij volledig. Veiligheid staat hierin voorop. We halen de kinderen in principe lopend op maar beschikken ook over een eigen BSO bus. Tijdens het lopen dragen de kinderen veiligheidshesjes.

Vakantieopvang

Twee weken vakantie of zelfs zes, geen nood. De kinderen kunnen de hele dag bij ons terecht. Onze vakantieopvang is geopend van 07.30-18.30 uur op de Acacialocatie en op onze BSO Pikandio (locatie Candia). Vakantie betekent voor ons ook echt vakantie, met extra activiteiten. Samen naar de ‘camping’ of het bos in. Wie wil er nou niet dat vakantiegevoel. Er is elke vakantie een nieuw activiteitenprogramma. Je kunt ook vakantieopvang aanvragen als je in schoolweken geen gebruik maakt van BSO. Een losse extra vakantiedag bovenop je reguliere contractdag(en) kan natuurlijk ook.

Onze ouderapp biedt vele mogelijkheden: o.a. aan-en afmelden, extra dag aanvragen, foto's van je kind, chatten met de groep.

Extra dag(deel)

Als je een extra dag(deel)aanvraagt via onze ouderapp kijken we eerst of er plaats is op de eigen groep van je kind. Is dit niet het geval dan wordt er gekeken of er op een andere passende groep ruimte is. Als je niet voldoende of geen tegoed (meer) hebt, dan worden de (meer)kosten gefactureerd.