peuteropvang

Voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar bieden wij peuteropvang aan. Als kinderen groter worden, groeit ook de wereld om hen heen. Onze peuteropvang is een avontuurlijke plek, gericht op de ontwikkeling van kinderen. Je kind leert er sociale vaardigheden zoals; voor zichzelf opkomen, speelgoed delen, op je beurt wachten, samen spelen. Spelenderwijs ontdekken ze hun mogelijkheden en zichzelf. De peuteropvang biedt je kind een goede voorbereiding op de basisschool.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Maak afspraak
Spelenderwijs de wereld ontdekken!

Samen op avontuur

Het luisteren en kijken naar je kind is het uitgangspunt van onze pedagogisch medewerkers. Zij ondersteunen en stimuleren je kind, geven bevestiging en helpen je kind over de drempel bij iets wat nog nieuw of spannend is.

Zo krijgt ieder kind de ruimte om in eigen tempo of op eigen wijze zichzelf en de wereld te ontdekken.

Bij ons kan je kind op avontuur gaan en plezier maken!

Betrokken en vakbekwaam

Onze medewerkers zijn er met hart en ziel voor de kinderen en hun ontwikkeling. Zij zijn vakbekwaam, betrokken en werken vaak al lange tijd bij ons.

Onze medewerkers op de groep hebben allemaal een EHBO diploma en volgen jaarlijks een bijscholing. Ook is er dagelijks een BHV-er aanwezig in het pand.

Ook voor opvoedkundige vragen, staan wij voor u klaar!

Vaste groepen

Groepsstabiliteit is in de eerste plaats belangrijk voor de emotionele veiligheid en geborgenheid van kinderen. Maar het is ook belangrijk voor de sociale ontwikkeling. Kinderen hechten zich aan andere kinderen en leren om vriendjes te maken. Ze leren bij ons te delen, anderen te helpen en voor zichzelf op te komen. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen hierbij.

Wilt u meer informatie over onze peuteropvang?

Vraag ons informatiepakket aan

Gezonde peuteropvang

Gezonde voeding, voldoende bewegen en water (drinken) zitten bij ons ge├»ntegreerd in de dagelijkse thema’s waarmee we werken. Zo leren kinderen al jong hoe belangrijk deze thema’s zijn, gewoon spelenderwijs. Ook aandacht voor de natuur, zorgen voor de omgeving en een rookvrije omgeving voor kinderen vinden wij erg belangrijk.

 


Locaties

Peuteropvang De Olifant

Locatie de Springplank, Groeneweg 60, Rhenen, Start in december 2021

06-10162056

peuteropvang Bekijk locatie

Peuteropvang op Kinderdagverblijf Plons

Acacialaan 11, Rhenen

0317-681050 Algemeen

peuteropvang Bekijk locatie