buitenschoolse opvang

Ons team van buitenschoolse opvang staat dagelijks voor of na schooltijd, tijdens studiedagen en in schoolvakanties vol enthousiasme klaar voor de kinderen. Om samen met andere kinderen tussen de vier en dertien jaar te spelen, te rennen, huiswerk te maken of rustig een boekje te lezen op de bank. We hebben ruime accommodaties, zowel binnen als buiten, waar allerlei leuke dingen gedaan kunnen worden. Het vervoer vanaf school naar een opvanglocatie wordt door ons verzorgd.

Vraag ons informatie pakket voor BSO's aan

Stuur een aanvraag
"Prettige communicatie tussen opvang en thuis."

Samen op avontuur

Het luisteren en kijken naar je kind is het uitgangspunt van onze pedagogische medewerkers. Zij ondersteunen en stimuleren je kind, geven bevestiging en helpen je kind over de drempel bij iets wat nog nieuw of spannend is.

Zo krijgt ieder kind de ruimte om in eigen tempo of wijze zichzelf en de wereld te ontdekken. Wij geven het kind de ruimte die het nodig heeft om te presteren naar eigen kunnen.

Bij ons krijgt ieder kind de ruimte om op avontuur te gaan en plezier te maken!

LEREN DOOR SAMEN TE ONDERZOEKEN

Betrokken en vakbekwaam

Onze medewerkers werken met hart en ziel voor de kinderen en hun ontwikkeling. Ze zijn vakbekwaam, betrokken en werken vaak al lange tijd bij ons. Je kunt bij ons ook terecht met vragen over opvoeden. Wij denken graag met je mee.

Wil je graag een keer langskomen voor een rondleiding?

Ook in de schoolvakanties open!

Vaste groepen

Groepsstabiliteit is in de eerste plaats belangrijk voor de emotionele veiligheid en geborgenheid van kinderen. Maar ook voor de sociale ontwikkeling van een kind. Kinderen hechten zich aan andere kinderen en leren vriendjes maken. Ze leren bij ons te delen, anderen te helpen en voor zichzelf op te komen. Onze pedagogische medewerkers helpen daarbij.

Wilt u meer informatie over onze buitenschoolse opvang?

Vraag ons informatiepakket aan

Verantwoord vervoer

Wij organiseren het vervoer zo dat het veilig en pedagogisch verantwoord is. Vervoer van de kinderen gaat samen met een akkoordverklaring van de ouders / verzorgers, deze is opgenomen in het contract. In het protocol vervoer treft u de richtlijnen aan hoe wij de veiligheid van de kinderen waarborgen tijdens vervoersmomenten.


Locaties

BSO Djump

Locatie De Springplank, Groeneweg 60, Rhenen

06-10162056

bso Bekijk locatie

BSO Piccolo

Locatie Ericaschool, Ericalaan 30, Rhenen

06-82836820

bso Bekijk locatie

BSO Pikobello

Acacia locatie, Acacialaan 11, Rhenen

0317-681051

bso Bekijk locatie

BSO Splesh

Locatie Cuneraschool, Stationsweg 6, Rhenen

06-29954682

bso Bekijk locatie

Buiten BSO Pikandio

Locatie Candia, Grebbeweg 81, Rhenen

06-10162138

bso Bekijk locatie