kinderdagopvang

Bij ons krijgt je kind de ruimte om te groeien. Wij bieden opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Door samen te spelen met andere kinderen, lekker buiten te rennen, te klauteren of in de zandbak te spelen, kan je kind op zijn of haar eigen manier de wereld ontdekken. Er is bij ons elke dag iets te beleven.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Maak afspraak
Ik vind het fijn dat mijn kind meerdere keren per dag buiten speelt en gewoon lekker in de plassen kan stampen.

Babygroepen

Voor de allerjongsten zijn er speciale babygroepen. Hier staan aandacht en een rustige omgeving centraal. We hebben een afgeschermde plek waar baby’s veilig op de vloer kunnen bewegen en spelen. Hier kunnen ze lekker kruipen en rollen. De contactmomenten zijn zo waardevol, bijvoorbeeld tijdens het voeden of het verschonen. Zo prachtig om te zien hoe jong een kind al contact maakt. Ook kijken we platenboekjes met de kleintjes of zitten we met ze op de grond. Zo prachtig om te zien hoe jong een kind al contact maakt.

Activiteiten kinderopvang

Bij ons is er veel aandacht voor bewegen en natuurbeleving. Daarom hebben we buiten lekker veel ruimte en hebben we een belevingstuin. Hier kunnen kinderen heerlijk samen spelen en op avontuur gaan. Ook organiseren wij veel leuke activiteiten voor en met de kinderen. Zo hebben de kinderen elke dag plezier én wordt hun creativiteit en ontwikkeling gestimuleerd.

"Samen lopen over het blote voetenpad!"

Onze ouderapp

Goede informatie, laagdrempeligheid, openheid en vertrouwen zijn voor ons belangrijk in de communicatie met ouders. Via onze ouderapp houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van de ontwikkeling van je kind. Dit doen we door je regelmatig persoonlijk een foto te sturen van je kind op de opvang. Daarnaast geven we via de ouderapp ook updates over hoe de dag van je kind was en of zich er nog speciale gebeurtenissen voor hebben gedaan. Je kunt je kind ook afmelden via de ouderapp of een extra dag opvang aanvragen.

Uk en puk

Wij werken met voor- en vroegschoolse educatie waarin de ontwikkeling van kinderen op speelse wijze wordt gestimuleerd. We maken daarbij gebruik van de methode Uk en Puk. Hierbij staat de interactie tussen kinderen onderling en tussen kind en volwassenen centraal. Er is niet alleen aandacht voor taalontwikkeling, maar ook voor de sociaal emotionele ontwikkeling van de kinderen, de motorische- en zintuiglijke ontwikkeling en beginnende rekenvaardigheden. Het programma houdt rekening met de individuele ontwikkeling van ieder kind.

Betrokken en vakbekwaam

Onze medewerkers zijn er met hart en ziel voor de kinderen en hun ontwikkeling. Zij zijn vakbekwaam, betrokken en werken vaak al lange tijd bij ons.

Onze medewerkers op de groep hebben allemaal een EHBO diploma en volgen jaarlijks een bijscholing. Ook is er dagelijks een BHV-er aanwezig in het pand.


GROEIEN DOOR ERVAREN

Locaties

Peuteropvang Bruintje Beer en het IJsbeertje

Acacialaan 11, Rhenen

0317-681050 Algemeen

peuteropvang Bekijk locatie

Peuteropvang De Olifant

Locatie de Springplank, Groeneweg 60, Rhenen

06-10162056

peuteropvang Bekijk locatie