Over SKR

Stichting Kinderopvang Rhenen biedt sinds 1992 kinderopvang aan in Rhenen en is trots op haar kwaliteit. We zijn een stichting en werken zonder winstoogmerk, dit in tegenstelling tot sommige andere organisaties voor kinderopvang. Vertrouwen, openheid en transparantie zijn bij ons van wezenlijk belang en de mening van ouders vinden we zeer belangrijk. Het gaat om de verbinding. Met ruim 7 locaties in Rhenen zijn we altijd dichtbij. Vind je het spannend om je kind voor het eerst naar de opvang te brengen? We snappen dat. Net zoals je kind start met wenmomenten, zo geldt dat ook voor jou. Samen met onze deskundige medewerkers waarbij de kinderen zich thuis voelen, heerlijk kunnen spelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen, geven we op al onze locaties de kinderen de ruimte om op avontuur te gaan en plezier te maken. Kortom bij ons kun je met een gerust hart je kind achterlaten.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Maak afspraak
Stichting Kinderopvang Rhenen bestaat 30 jaar!

Buitenspelen

Buiten zijn en buiten spelen is heerlijk. Lekker rennen, klimmen, klauteren en spelen in het de natuur. Zien hoe alles groeit en bloeit. Dieren ontmoeten. De wisselende seizoenen ervaren, met regen, sneeuw of een lekker zonnetje. Er is buiten zoveel om te ontdekken en te beleven. En er is genoeg ruimte om ├ęcht kind te zijn.

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder kind natuur en buitenspelen nodig heeft voor een evenwichtige groei en ontwikkeling.

"Aan het einde van de dag krijg je blije kinderen terug, dan weet je dat ze het leuk hebben gehad"

Betrokken en vakbekwaam

Onze medewerkers zijn er met hart en ziel voor de kinderen en hun ontwikkeling. Zij zijn vakbekwaam, betrokken en werken vaak al lange tijd bij ons.

Alle pedagogisch medewerkers zijn in het bezit van een EHBO diploma en volgen jaarlijks een bijscholing. Ook is er dagelijks een BHV-er aanwezig.

In onze ouderapp vind je alle informatie over jouw kind(eren) op onze opvang.

Vaste groepen

Groepsstabiliteit is in de eerste plaats belangrijk voor de emotionele veiligheid en geborgenheid van kinderen. Maar ook voor de sociale ontwikkeling van een kind. Kinderen hechten zich aan andere kinderen en leren vriendjes te maken. Bij ons leren ze te delen, anderen te helpen en voor zichzelf op te komen. Onze pedagogische medewerkers begeleiden de kinderen hierbij.

Verantwoord vervoer

Wij organiseren het (BSO)vervoer zo dat het veilig en pedagogisch verantwoord is. Vervoer van de kinderen gaat samen met een akkoordverklaring van de ouder(s)/verzorger(s).


Wilt u meer informatie over Stichting Kinderopvang Rhenen?