BSO Splesh

BSO Splesh zit op de Cuneraschool. Kinderen kunnen er heerlijk spelen en relaxen na een drukke schooldag. SKR heeft al sinds 2007 een samenwerking met de Cuneraschool.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Maak afspraak

Openingstijden

BSO Splesh is open op maandag, dinsdag en donderdag in schoolweken, aansluitend aan de eindtijd van de school en tot 18.30 uur. In schoolvakantieweken is er vakantieopvang op onze BSO locatie Pikobello aan de Acacialaan 11 en op onze BSO Pikandio (locatie Candia). BSO Splesh is het hele jaar geopend, behalve op erkende feestdagen.

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang is op onze BSO locatie Pikobello aan de Acacialaan 11 vanaf 07.30 uur. De kinderen worden door een pedagogisch medewerker naar de school gebracht.

Inhalen van dagen/budget uren

Als je kind vanwege vakantie en/of een erkende feestdag afwezig is op een contract-dag, bouw je budgeturen op die je op een andere moment mag inzetten. Daarvoor hoef je niet extra te betalen. We hebben wel een aantal spelregels hiervoor om alles zorgvuldig te laten verlopen. Het opbouwen en inzetten van budget uren is een gunfactor, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Studiedagen

Wanneer je een aanvraag indient voor opvang op een studiedag en deze gehonoreerd is, worden de uren gefactureerd. De afspraken rondom aanvragen van studiedagen vind je terug in onze spelregels.

Vervoer

Het vervoer van school naar een van onze BSO locaties verzorgen wij volledig. Veiligheid staat hierin voorop. We halen de kinderen in principe lopend op maar beschikken ook over een eigen BSO bus. Tijdens het lopen/fietsen dragen kinderen veiligheidshesjes.

Ik kan na schooltijd lekker direct gaan spelen met mijn vriendjes op school; ik hoef niet naar een andere locatie

Vakantieopvang

Als ouder heb je waarschijnlijk minder vakantiedagen dan je kind. Geen probleem, de kinderen kunnen de hele dag bij ons terecht. Wij zorgen voor een echt vakantiegevoel door het aanbieden van een apart vakantieprogramma met allerlei leuke activiteiten. Onze vakantieopvang is geopend van 07.30-18.30 uur op BSO Pikobello aan de Acacialaan 11 en op BSO Pikandio (locatie Candia). Je kunt ook vakantieopvang aanvragen als je in schoolweken geen gebruik maakt van BSO. Een losse extra vakantiedag bovenop je reguliere contract-dag(en) kan natuurlijk ook.

Extra dag(deel)

Als je een extra dag(deel) aanvraagt via onze ouderapp kijken we eerst of er plaats vrij is op de eigen groep van je kind. Is dit niet het geval dan wordt er gekeken of er op een andere passende groep ruimte is. Als je niet voldoende of geen tegoed (meer) hebt, worden de (meer)kosten gefactureerd.