Buiten BSO Pikandio

BSO Pikandio zit op sportpark Candia en is speciaal voor achtplussers die in hun vrije tijd het liefst willen sporten, spelen en buiten actief willen zijn in de natuur. SKR heeft al sinds 2008 een samenwerking met Candia, maar er wordt ook met andere sportverenigingen samengewerkt.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Maak afspraak
Hier kun je als kind lekker 'meters' maken en in de bosrand spelen.

Activiteiten

Op Pikandio wordt veel aan sport en spel gedaan, maar er is natuurlijk ook alle ruimte om iets anders buiten te doen of in de kantine. In de schoolvakanties is er een speciaal vakantieprogramma.


Vervoer

Kinderen gaan per fiets van school naar BSO Pikandio. Dit gaat onder begeleiding van pedagogisch medewerkers. Op de fiets wordt een veiligheidshesje gedragen. De kinderen die van hun ouders toestemming hebben mogen zelfstandig van en naar de locatie komen. Uiteraard hebben we hierover vooraf contact met de ouders en wordt alles goed afgestemd met elkaar. Veiligheid staat bij ons voorop.

Openingstijden

BSO Pikobello is op maandag, dinsdag en donderdag geopend, zowel in schoolweken als in vakantieweken. De BSO is het hele jaar geopend, behalve op erkende feestdagen. In schoolweken is de BSO open aansluitend aan de eindtijden van de verschillende scholen tot 18.30 uur. Tijdens vakantieweken is de BSO geopend van 07.30 – 18.30 uur.