BSO Piccolo

BSO Piccolo zit in de Ericaschool. Na schooltijd wordt de speelhal omgetoverd tot een gezellige speelruimte. De locatie ligt in een groene omgeving, heerlijk om buiten te spelen. SKR heeft al sinds 2007 een samenwerking met de Ericaschool.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Maak afspraak

Openingstijden

BSO Piccolo is geopend op maandag, dinsdag en donderdag aansluitend aan de eindtijd van de school en tot 18.30 uur. Tijdens vakantieweken is er opvang op BSO Pikobello in de Acacialocatie van 07.30- 18.30 uur en op BSO Pikandio (locatie Candia). Tijdens studiedagen vindt de opvang plaats op de Acacialocatie. De BSO is het hele jaar geopend, behalve op erkende feestdagen.

 

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang is er van maandag t/m vrijdag op BSO Pikobello aan de Acacialaan 11 vanaf 7.30 uur. De kinderen worden door een pedagogisch medewerker naar school gebracht.

Ik kan lekker na schooltijd hier blijven spelen en hoef niet naar een andere locatie.

Vervoer

Het vervoer van school naar een van onze BSO locaties verzorgen wij volledig. Veiligheid staat hierin voorop. We halen de kinderen in principe lopend op, maar beschikken ook over een eigen BSO bus. Tijdens het lopen dragen de kinderen veiligheidshesjes.

We bieden allerlei soorten contracten aan: o.a. 52 weken, 40 weken, vakantieopvang en flexibele opvang.

Inhalen van dagen/budget uren

Als je kind op een contract-dag afwezig is vanwege vakantie en/of een erkende feestdag, bouw je budget uren op die je op een ander moment mag inhalen. Aan het opbouwen en inzetten van budget-uren zijn een aantal spelregels gekoppeld om alles zorgvuldig te laten verlopen. Het opbouwen en inzetten van budget uren is een gunfactor, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Studiedagen

Wanneer je een aanvraag indient voor opvang op een studiedag en deze gehonoreerd is, worden deze uren gefactureerd. De afspraken rondom aanvragen van studiedagen vind je terug in onze spelregels.

Vakantieopvang

Twee weken vakantie of zelfs zes: de kinderen kunnen de hele dag bij ons terecht. Onze vakantieopvang is geopend van 07.30-18.30 uur op de Acacia locatie en op onze BSO Pikandio (locatie Candia). Vakantie betekent voor ons ook echt vakantie, met extra activiteiten. Samen naar ‘de camping’ bijvoorbeeld of het bos in. Wie wil er niet dat vakantiegevoel. Er is elke vakantie een nieuw vakantieprogramma.

Je kunt ook vakantieopvang aanvragen als je in schoolweken geen gebruik maakt van onze BSO. Een losse extra vakantiedag boven op je reguliere contract-dag(en) kan natuurlijk ook.

Extra dag(deel)

Als je een extra dag(deel) aanvraagt via onze ouderapp kijken we eerst of er plaats is op de eigen groep van je kind. Als dit niet het geval is wordt er gekeken of er op een andere passende groep ruimte is. Als je niet voldoende tegoed (meer) hebt, worden de (meer)kosten gefactureerd.