homealgemeenkinderdagverblijfbopvangpeuterspcontactinloggen

Algemeen

Het speelse gebouw van kinderdagverblijf Plons biedt volop uitdaging aan kinderen. Het is knus en transparant, maar ook voldoende groot om allerlei extra's te kunnen bieden. Voor de allerjongste kinderen zijn er speciale babygroepen. Er zijn 'horizontale groepen', waar kinderen ongeveer dezelfde leeftijd hebben en 'verticale' groepen, daar hebben de kinderen een leeftijd tussen een en vier jaar.

Altijd iets te beleven.

Spelen, samen eten, slapen en dingen ondernemen en vooral veel plezier maken. Het kan allemaal op kinderdagverblijf Plons.
Kinderen kunnen bij ons heerlijk buitenspelen. Dat doen ze elke dag. Lekker rennen, klauteren, fietsen of in de zandbak spelen. We hebben lekker veel ruimte rondom ons gebouw. Aan de achterzijde zijn we bezig met het realiseren van een belevingstuin. Er is veel aandacht voor 'bewegen' en 'natuurbeleving' op het kinderdagverblijf .


Natuurlijk worden er vele leuke activiteiten georganiseerd voor en met de kinderen. Er is op Plons altijd iets te beleven.  
Wij nodigen u graag uit om een kijkje bij de ons te komen nemen. Dit doen wij op afspraak zodat er voldoende tijd is voor een rondleiding en om op al uw vragen in te gaan.

Wilt u meer weten over ons dagverblijf, vraag dan hier het informatiepakket aan.