homealgemeenkinderdagverblijfbopvangpeuterspcontactinloggen

Peuteropvang-groep de 'Olifant' bevindt zich in 'Het Bestegoed' aan de Spijlen 3 te Elst. De Peuteropvang is ondergebracht in één van de ruimtes van dit Multifunctioneel gebouw. Deze locatie biedt alles wat er nodig is om in een vertrouwde en veilige omgeving te spelen. Kinderen kunnen in de poppenhoek spelen, met blokken en duplo bouwen, boekjes bekijken, allerlei spelletjes doen of knutselen onder begeleiding van deskundige pedagogische medewerkers. Daarnaast worden er in de groepsruimte gezamenlijke (educatieve) activiteiten gedaan. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan samen luisteren naar een verhaal, uitvoeren van taalactiviteiten, klein motorisch spel en samen zingen.

Aansluitend aan de groepsruimte is er een patio om in te spelen. Verder is er ook nog een ander speelplein. Kinderen kunnen naar hartenlust fietsen, klimmen, glijden of in de zandbak spelen.   

Kinderen op een gesubsidieerde plaats kunnen bij ons in de leeftijd van 2 - 4 jaar twee dagdelen per week, tijdens schoolweken, de Olifant bezoeken.

Kinderen met een VVE-indicatie in de leeftijd van 2 - 4 jaar kunnen drie dagdelen per week, tijdens schoolweken, op de Olifant terecht.

Ouders die beiden werken of studeren en in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag kunnen het aantal dagdelen Peuteropvang per week zelf bepalen, evenals de keuze voor 40 weken of 52 weken peuteropvang. 

De openingstijden van de Olifant zijn:
dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen 
van 8.30 - 12.00 uur .    

U bent van harte welkom om onze Peuteropvang in Elst te bezoeken. Maar ook onze locatie in Rhenen is zeer de moeite waard. Zo kunt u een indruk krijgen van de sfeer. Maakt u wel even van te voren een afspraak, dan hebben we rustig de tijd om u rond te leiden en in te gaan op uw vragen. In het hoofdstuk contact kunt u het telefoonnummer vinden van de administratie.