BSO Djump

BSO Djump zit in basisschool de Springplank. De ruimte wordt na schooltijd omgetoverd tot een fijne speelplek voor kinderen. Er is een grote buitenruimte voor spel en beweging. SKR heeft al sinds 2007 een samenwerking met de Springplank.  

Maak een afspraak voor een rondleiding

Maak afspraak
Ik kan direct na schooltijd al lekker spelen met mijn vriendjes op school.

Openingstijden

BSO Djump is tijdens schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag open, aansluitend aan de eindtijd van school en tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakantieweken en studiedagen is er opvang op BSO Pikobello aan de
Acacialaan 11 in Rhenen. De BSO is het hele jaar geopend, behalve op erkende feestdagen.

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang is er van maandag t/m vrijdag op BSO Pikobello, aan de Acacialaan 11 vanaf 07.30 uur. De kinderen worden door een pedagogisch medewerker naar school gebracht.

Vervoer

Het vervoer van school naar een van onze BSO locaties verzorgen wij volledig. Veiligheid staat hierin voorop. We halen de kinderen in principe lopend op maar beschikken ook over een eigen BSO-bus. Tijdens het lopen dragen de kinderen veiligheidshesjes.

We bieden allerlei soorten contracten aan, o.a. 52 weken, 40 weken, vakantieopvang, flexibele opvang.

Inhalen van dagen/budget uren

Als je kind op een contract-dag afwezig is vanwege vakantie en/of een erkende feestdag, bouw je budgeturen op die je op een ander moment mag inzetten. Daarvoor hoef je niet extra te betalen. We hebben wel een aantal spelregels hiervoor om alles zorgvuldig te laten verlopen. Het opbouwen en inzetten van budget uren is een gunfactor, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Studiedagen

Wanneer je een aanvraag indient voor opvang tijdens een studiedag en deze gehonoreerd is, worden de uren gefactureerd. De afspraken rondom aanvragen van studiedagen vind je terug in onze spelregels.

Onze ouderapp biedt vele mogelijkheden, o.a. aan- en afmelden, foto's van je kind en chatten met de groep

Vakantieopvang

Twee weken vakantie of zelfs zes: de kinderen kunnen de hele dag bij ons terecht. Onze vakantieopvang is geopend van 07.30-18.30 uur op de Acacialocatie en op onze BSO Pikandio (locatie Candia). Vakantie betekent bij ons ook echt vakantie, met extra activiteiten. Samen naar ‘de camping’ bijvoorbeeld of het bos in. Wie wil er niet dat vakantiegevoel. Er is elke vakantie een nieuw vakantieprogramma. Je kunt ook vakantieopvang aanvragen als je in schoolweken geen gebruik maakt van de BSO. Een losse extra vakantiedag bovenop je reguliere contractdag(en) kan natuurlijk ook.

Extra dag(deel)

Als je een extra dag(deel) aanvraagt via onze ouderapp, kijken we eerst of er ruimte is op de eigen groep van je kind. Is dat niet het geval, dan wordt gekeken of er op een andere passende groep ruimte is. Als je niet voldoende of geen tegoed (meer) hebt, worden de (meer)kosten gefactureerd.