homealgemeenkinderdagverblijfbopvangpeuterspcontactinloggen

Tarieven

Stichting Kinderopvang Rhenen werkt zonder winstoogmerk. Dat is een wezenlijk verschil t.o.v. particuliere kinderopvangorganisaties. Ons uitgangspunt is er naar te streven onze uurprijs niet hoger te laten komen dan waar de overheid maximaal in de tegemoetkoming vanuit gaat. Wij gaan zorgvuldig en verantwoord om met onze financiŽn en (her)investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Ruilen van dagen is bij ons geen probleem, ook bij ziekte van uw kind en/of vakantie en feestdagen. Hier hoeft u niet extra voor de betalen. Er gelden hiervoor een aantal spelregels waar wij u graag verder over informeren bij inschrijving.

Klik hier voor de tarieven 2019

Tegemoetkoming Belastingdienst

Als u werk, studie en/of zorg voor uw kinderen combineert, maar ook als u werkzoekende bent, kunt u van de Belastingdienst een tegemoetkoming in de kosten van de kinderopvang krijgen. De hoogte is voor een deel afhankelijk van het inkomen van u en uw eventuele partner, het aantal kinderen in uw gezin dat gebruik maakt van kinderopvang en de kosten ervan.Op de site www.toeslagen.nl vindt u verdere informatie. Hier kunt u ook een proefberekening maken.