homealgemeenkinderdagverblijfbopvangpeuterspcontactinloggen

Algemeen

Ons team van buitenschoolse opvang Pikobello staat dagelijks voor- of na schooltijd, tijdens studiedagen en in schoolvakanties vol enthousiasme klaar voor de kinderen. We willen een plek zijn waar kinderen graag naar toe gaan en waar ze hun vriendjes en vriendinnetjes mee naartoe willen nemen omdat het daar leuk is. Om samen met andere kinderen tussen de vier en dertien jaar te spelen, te rennen of rustig een boekje te lezen op de bank. We hebben ruime accommodaties, zowel binnen als buiten, waar allerlei leuke dingen gedaan kunnen worden. Wij zorgen tijdens schoolweken voor verantwoord vervoer van school naar onze locaties. 

Vakantie
Twee weken vakantie! Of zes zelfs! Veel ouders zijn blij dat onze medewerkers van de buitenschoolse opvang dan hele dagen de kinderen begeleiden. En vakantie betekent bij ons ook echt vakantie. Met extra activiteiten die georganiseerd worden. 'Samen naar de camping' bijvoorbeeld of 'Het bos in'. Wie wil er niet dat vakantiegevoel? Er is elke vakantie een leuk vakantieprogramma.
Van vakantieopvang kunt u ook gebruik maken als u geen gebruik maakt van BSO in de schoolweken.

Onze BSO locaties zijn:

BSO Acacialocatie Rhenen
Deze locatie is geopend van maandag tot en met vrijdag zowel in schoolweken als in vakantieweken.

BSO Pikandio (Sport, Spel en Buiten BSO), locatie sportpark Candia
Deze BSO  is speciaal voor sportieve achtplussers die in hun vrije tijd het liefst willen sporten, spelen en buiten actief willen zijn in de natuur. Deze is geopend op maandag, dinsdag en donderdag zowel in schoolweken als in vakantieweken.

BSO Djump, Locatie basisschool de Springplank
Deze is in schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag geopend. Tijdens vakantieweken is de opvang op BSO Acacialocatie.

BSO Splesh, locatie Cuneraschool
Deze is in schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag geopend. Tijdens vakantieweken is de opvang op BSO Acacialocatie.

U kunt uw kind voor 1 BSO locatie opgeven, maar u kunt er ook voor kiezen om uw kind voor verschillende BSO locaties op te geven.  Alle combinaties zijn mogelijk.

Vervoer
Het vervoer van school naar onze BSO locatie wordt door ons volledig verzorgd.

Voorschoolse opvang
In schoolweken bieden wij tussen 07.30 en 08.30 uur voorschoolse opvang aan de Acacialaan 11. Een kwartier voor aanvang van de basisschool brengen we de kinderen naar school.

Tussenschoolse opvang
Op de Springplank en de Ericaschool in Rhenen vindt u ook medewerkers van ons in de Tussenschoolse opvang.

Wilt u komen kijken?
Wij nodigen u graag uit om een kijkje bij ons te komen nemen. Dit doen wij op afspraak zodat er voldoende tijd is voor een rondleiding en om op al uw vragen in te gaan.

Wilt u meer weten over onze buitenschoolse opvang, vraag dan hier het informatiepakket aan.